Héra Rusztikus belső falfesték


Érdeklődjön telefonon!

Héra Rusztikus belső falfesték

Jellemzők:
Fűrészporos tapéta hatás. Erősen strukturált, igen dekoratív felületet adó festék. Alkalmas a felületi egyenetlenségek eltüntetésére, „fűrészporos tapéta” jellegű felületek kialakítására. A festék színezőpasztával pasztell árnyalatokra színezhető.

Legfontosabb tulajdonságok:
Hígithatóság: Szükség esetén max. 10 %.
Kiadósság: kb. 4 m2 / Liter
Átfesthetőségi idő: 2 óra
Száradási idő: 2 óra
Javasolt rétegszám: 1 réteg
Milyen felületekre a legjobb?

Erősen strukturált, igen dekoratív felületet adó festék. Alkalmas a felületi egyenetlenségek eltüntetésére, „fűrészporos tapéta” jellegű felületek kialakítására.

Felület előkészítése:
A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat ki kell javítani. Az így előkészített falfelületre kell a festéket felhordani. Szennyezettebb felületeket először fehér belső falfestékkel célszerű lefesteni. Gipszes glettel kezelt falfelületeken mélyalapozóval kell az erős szívóképességet kiegyenlíteni.

A Héra Rusztikus falfesték felhordása ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal történhet, felkevert, egyenletes anyagot felvéve a szerszámra. Amennyiben egyenletes szemcseeloszlású bevonatot kívánunk létrehozni, úgy kerüljük a túl hirtelen szerszámmozdulatokat.

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

4 l, 15 l