,

Bio pin színtelen dió-ápolóolaj 250ml


Érdeklődjön telefonon!

A Bio pin dió-ápolóolaj egy színtelen speciális, természetes olaj igényes, minőségi fa felületek kezeléséhez. Ideális minden konyhai olajozott, viaszolt és kezeletlen konyhai  tömörfa felületekhez, mint pl.: vágódeszka, munkalap, fakanál, evőeszköz, fatányér, stb. Mélyen beszívódik és kiválóan ápolja, védi és ellenállóbbá teszi a felületet. Kiemeli a fa szépségét. Száraz, tiszta és zsírmentes felületre egy nem szöszölődő ronggyal egyenletesen, vékonyan hordja fel a felületre. Tartós felületet eredményez, a rendszeres ápolás biztosítja hosszútávú védelmet. Az igénybevételtől függően olajozással frissítse fel a felületet. Egyben tisztít és ápol.

  • Megújuló nyersanyagokból, tisztán növényi olajokból
  • Víz- és szennyeződésálló, antisztatikus
  • Nagyon egyszerű felhasználhatóság

Biztonsági előírások: A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak. Az olajjal szennyezett rongyot nem szabad összegyűrni, hanem kiterítve hagyni kell megszáradni.

Veszélyességi tudnivalók emberre és környezetre: Az ismételt bőrrel való érintkezés a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja

Biztonsági tanácsok: gyerek kezébe ne kerüljön. Lenyelés esetén hánytatni tilos. Azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényt, vagy a címkét. Kerülje a bőrrel való érintkezést.

Kiszerelés: 250ml

NEM ÉLELMISZER!

Cikkszám: 00419 Kategóriák: ,