,

Trinát aqua kolor selyemfényű zománcfesték fehér 1l


Érdeklődjön telefonon!

JELLEMZŐK

Kül- és beltéri PVC , fa-, fémfelületek, átvonó festéke.A fehér L kiszerelés önmagában használható fehér festékként, vagy Aquakolor színező pasztával illetve TRILAK színkeverő gépeken is színezhető. Több mint 2000 színben színezhető Trilak színkeverő berendezéseken.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Kül- és beltéri PVC , fa-, fémfelületek, átvonó festéke.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A fehér L kiszerelés önmagában használható fehér festékként, vagy Aquakolor színező pasztával illetve TRILAK színkeverő gépeken is színezhető. Az M, D, ZZ jelű kiszerelések csak gépi színkeveréssel használhatók, önmagukban festésre nem alkalmazhatók! A 4 bázisfestékből több mint 2000 színben színezhető Trilak színkeverő berendezéseken.

A kiválasztott és a géppel kikevert szín eltérhet egymástól. A szín megítélése függ az alapfelülettől, a megvilágítástól és a környezet színétől is. A nagy felületek erőteljesebb színérzetet keltenek.A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: szükség esetén vízzel hígítható
  • Kiadósság: 10 m2/liter
  • Kiszerelések: 1L
  • Száradási idő: 5 óra
  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg.

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

Fára Fémre Ecsettel Festőhengerrel SzórópisztollyalVizes Két rétegben Kiváló fedőképesség Kiváló tapadás

Cikkszám: 00042 Kategóriák: ,