Salétrom kivirágzás eltávolító spray 500ml


Érdeklődjön telefonon!

A készítmény alkalmas a különbözo helyeken (csotörések nyomán, szigetelési hiányosságok, nyirkos tégla stb.) megjeleno salétrom kivirágzások, megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására.

Alkalmazásának módja:
Salétrom kivirágzás megszüntetésénél a salétromos felületet eloször meg kell tisztítani a kivirágzott salétromtól. Valamilyen módon le kell söpörni róla a kivirágzást. A megtisztított felületet be kell permetezni a vegyszerrel, melybol 1 dl/m2 mennyiséget kell az elso menetben a felületre szórni. A kiszórás után a felületen enyhe pezsgés tapasztalható, mely a kémiai reakció jele. A pezsgés megszunte után a felületet le kell mosni, vagy erosen nedves ruhával áttörölni. Amikor a kezelt felület már megszáradt újbóli kezelési próbát kell végezni a szerrel. Amennyiben még pezsgés tapasztalható a kezelést meg kell ismételni, mert a nagy mértéku salétromosságot a szer egyszeri kiszórással nem tudta közömbösíteni.
Cementfátyol eltávolítása:
A nem kívánatos cement maradék csempékrol, és egyéb helyekrol a szerrel kiválóan eltávolítható. A kezelendo felületet be kell permetezni a szerrel, amely eros pezsgés közben feloldja a vékony cementréteget. Szükség esetén a kezelést vastagabb cementréteg esetén többször meg kell ismételni. A kezelés befejezése után a felületet le kell mosni.
A szer alkalmazása során- mivel erosen savas az anyag- védoszemüveg és gumikesztyű alkalmazása kötelezo. A szert más anyaggal keverni tilos.
A tárolás gyermekektol gondosan elzárva, sötét, huvös, de fagymentes helyen történjen!

Cikkszám: 00257 Kategória: