Színes diszperziós festék homlokzati és beltéri falfestékek színezésére, de önállóan is alkalmas díszítő festésekhez.

Alkalmazási terület:

Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Diszperziós homlokzati és beltéri falfestékek színezésére erőteljes színe miatt kiválóan alkalmas. Színezésre korlátlan mennyiségben használható, de már 10 %-ban erős színhatást ad. Önmagában intenzív színhatású falbevonatok készítéséhez, díszítő festésekhez használható. A különböző színek egymással keverhetők. Ajánlott az összes felhasználásra szánt festéket egyszerre beszínezni. A Poli-Farbe színező festék mészfestékek színezésére is használható max. 3 % mennyiségben.

Felhasználás:

Színezés: A Poli-Farbe színező festéket felhasználás előtt alaposan rázzuk fel, majd a színezni kívánt festék kis részletével alaposan keverjük el. Ezt a keveréket adjuk az összes színezni kívánt festékmennyiséghez és jól homogenizáljuk. Célszerű próbafestést végezni kis felületen, mert a kikevert szín száradás után ellenőrizhető. Mészfesték színezésekor max. 3 % színező festéket 3-4-szeres mennyiségű vízzel fel kell hígítani, majd bekeverni a színezendő mészfestékbe. Ajánlott az összes felhasználásra szánt festéket egyszerre beszínezni és a bekeverés után, tárolás nélkül felhasználni. Díszítő festés: A festendő felület tiszta, száraz, pormentes és megfelelő szilárdságú legyen. A még festetlen, erősen szívó felületeket diszperziós mélyalapozóval kell kezelni, majd 2-3 réteg Poli-Farbe színező festékkel átfesteni.

Kiadósság: 7-8 m2/liter/2 réteg

Száradási idő: 2 óra

Átfesthetőség: 3-4 óra

Tárolás: 5-25 ºC hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

Tűzveszélyességi osztály: “E” Nem tűzveszélyes.

Minőségét megőrzi: 24 hónapig

Felhordás módja: Ecsettel, hengerrel. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel: Műanyag diszperzió, pigment, töltőanyag, víz, festékadditív.

Cikkszám: 00459 Kategóriák: ,