KÚTGYŰRŰ PURHAB Mester vízálló


Érdeklődjön telefonon!

A Mester # kútgyűrűhab olyan speciális poliuretán-hab, mely ellenáll a benzinnek, olajnak, víznek valamint minden – a talajban megtalálható – baktérimnak illetve savaknak.

Alkalmazása: Az alapfelületnek a következõ kritériumoknak kell megfelelnie: legyen tiszta, por-, zsír- és olajmentes, a laza részeket is el kell távolítani. Felhasználás elõtt a flakont jól fel kell rázni, az adagolót a szelepre felcsavarozni. A hab felhordása elõtt elõnedvesítés szükséges, a száraz hézagokat is be kell nedvesíteni ecsettel vagy kefével. Használata: szeleppel lefelé tartva a flakont változó nyomással engedjük ki a megfelelõ mennyiségű habot. A hab kiterjedése után még egyszer be kell permetezni vízzel annak érdekében, hogy a legjobb kikeményedést elérjük. Kikeményedés után késsel vágható, a friss hab még nem megmunkálható fizikai úton. A friss habot purhabtisztítóval, a megkeményedett habot jobbára csak fizikai úton vagy megszáradt-purhab eltávolítóval lehet eltüntetni. Ha megszakítjuk a munkát, és a hab beleszárad a szelepbe vagy adagolóba, úgy a habot egy facsavar segítségével el lehet távolítani. Az adaptert és a csövet a hab megkeményedése elõtt purhabtisztítóval ki kell tisztítani. A megkezdett flakont ajánlatos minél hamarabb felhasználni.
A flakont +50°C-nál nagyobb melegnek nem szabad kitenni, feldolgozáskor a flakon hõmérséklete +10 – +30°C közé kell, hogy essen, a környezet hõmérséklete pedig legalább +3°C legyen.

Kategória: