Baumit GlemaBrilliant 20kg


Érdeklődjön telefonon!

Kül- és beltérben egyaránt használható, kézi és gépi felhordású hófehér glettanyag 0-3 mm-es vastagságban (akár nullára lehúzható). A W4-es terhelési osztályig nedves helyiségekben is alkalmazható.

A termék: Gyárilag előkevert, ásványi kötőanyagú, fehér színű simítóanyag sima fal- és mennyezet felület előállítására, betonon és mész-/cement vakolatokon bel- és kültéri felhasználásra.
Összetétel: Fehércement, fehér kitöltőanyag és tapadást javító adalékszerek.
Alkalmazás: Sima, fehér simítóanyag, amely a legvékonyabb rétegvastagságig („nullára”) lehúzható. Bel- és kültérben alkalmazható. Feszültségmentes, vízfelvételt gátló, krémes állagának köszönhetően jól feldolgozható kézzel és géppel egyaránt. A gipszes glettekkel összehasonlítva lényegesen jobb a víz- és nedvességállósága (ezért korábban festhető). Nagyon sima, fehér felületek előállításához. Gipszkarton lapok teljes felületének a glettelésére [Q4], beton, mész/cement valamint ásványi alapfelületek befejező rétege. Magas alkalitásának köszönhetően megelőzi a penészgombák elszaporodását (nedves helyiségekben szintén alkalmazható, az ÖNORM B 3346 szerint W4-es terhelési osztályig). Nem alkalmazható gipszkarton lapok hézagkitöltésére! Beltérben és kültérben való felhasználásra, tapétázható és festhető.

Műszaki adatok:
Szemnagyság: 0,1 mm
Szárazhabarcs sűrűség: Kb. 1200 kg/m3
Páradiffúziós ellenállási szám (µ): kb. 30
Keverővíz szükséglet: kb. 7-8 liter / 20 kg zsák (kb. 36-40%)
Rétegvastagság: 0,1 – 3 mm
Anyagszükséglet : kb. 1-1,2 kg/m2
Felhasználhatósági idő: 2-3 óra (kb. 16 óra légmentesen lezárt vödörben vagy tömlőben)

Cikkszám: 00290 Kategória: